Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

 

Trgovački lanac Lidl, u petak 8. veljače, donirao je 10 000 kuna dječjem vrtiću ''Krijesnica'', od čega je jedan dio novčani, a drugi u prijeko potrebnim prehrambenim proizvodima te igračkama.

 

Trgovački lanac Lidl Hrvatska prepoznao je potrebe jedinog vrtića u krugu 30 kilometara, te na ovaj način pružio podršku djeci i odgajateljicama iz Krijesnice, koje se unatoč velikim problemima, cijelo vrijeme nesebično trude raditi svoj posao najbolje što mogu. Lidl je tako vrtiću donirao novac, višemjesečnu zalihu žitarica za doručak, čokoladnih namaza, prutića od žitarica, meda, mlijeka te čaja i prepečenaca, a mališani su darovani i mnoštvom različitih igračaka te priborom za likovno izražavanje, a sve kako bi im boravak u vrtiću bio ljepši, kreativniji i ugodniji. Događaju je prisustvovao i gradonačelnik Hrvatske Kostajnice Tomislav Paunović, a donaciju od velikog značaja za vrtić službeno je primila ravnateljica Nives Seibert. Ravnateljica i gradonačelnik su ovom prilikom zahvalili Lidlu u ime svih zaposlenika vrtića, poručivši kako su zaista pripomogli radu ove dječje ustanove, u trenutku kada se nalaze u teškoj situaciji.

Djeca iz Krijesnice najviše su se razveselili igračkama, a kao zahvalu Lidlu, izdradili su i prekrasnu sliku, koju je primila voditeljica odnosa s javnošću Lidla, Lana Jugo.

Trgovački lanac Lidl nastoji djelovati u harmoniji s lokalnom zajednicom, te osluškivati njezine potrebe. Rad za opću dobrobit dio je strategije društveno odgovornog poslovanja i humanitarnog djelovanja Lidlovog poslovanja.

 

 


 

0 Komentari

Dodaj novi komentar

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com