Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

Obavijest Općinskog suda (Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak) možete pogledati ovdje.

 

Zamjenik županice Sisačko-moslavačke županije, Zdenko Vahovec, proglasio je dana 29. svibnja 2014. godine elementarnu nepogodu: "Poplava na području Grada Hrvatske Kostajnice, Općine Dvor i Općine Hrvatska Dubica".

Pozivamo sve fizičke i pravne osobe koje su, uslijed djelovanja poplave, imale štetu na imovini (građevine, oprema, zemljište, dugogodišnji nasadi, šume, stoka, obrtna sredstva i ostala dobra ) za prijavu nastale štete.

Prijava štete vrši se na posebnim obrascima (EN-P), do četvrtka - 5. lipnja 2014. godine. Preuzimanje obrazaca i predaja popunjenih obrazaca može se vršiti u vremenu od 8,00 - 14,00 sati, u zgradi Gradske uprave Grada Hrvatske Kostajnice, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1. ( soba broj 107 - pisarnica ).

- POZIV ZA PRIJAVU ŠTETE

- OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE

...
 

Saziv 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice koja će se održati u ponedjeljak 26. svibnja 2014. godine u zgradi Gradske uprave možete pogledati ovdje.

 

Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske, Ured za udruge djeluje kao Nacionalna kontakt točka za program "Europa za građane" za programsko razdoblje od 2014. do 2020. godine. Zadaća je Nacionalne kontakt točke pružanje sustavne podrške svim prijaviteljima na natječaj programa Europa za građane, korisnicima i partnerima na projektima financiranima u sklopu ovog programa te informiranje i izobrazba o mogućnostima i koristima koje ovaj Program donosi organizacijama civilnog društva, jedinicama lokalne i područne samouprave te ostalim potencijalnim korisnicima Programa u Republici Hrvatskoj.

S obzirom da je Vijeće EU-a prihvatilo Uredbu kojom se usvaja program Europa za građane za razdoblje 2014. - 2020., najavljujemo da su prvi rokovi za prijavu projektnih prijedloga u sklopu ovog pr...

 

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice , održanoj 25. travnja 2014. donijete se slijedeće odluke i izvješća.

 

Temeljem članka 21. Zakona o javnoj nabavi ("Narodne novine" broj 90/11, 83/13 i 143/13) donosi se REGISTAR SKLOPLJENIH UGOVORA O JAVNOJ NABAVI U 2013. GODINI.

Registar možete pogledati ovdje.

 

Saziv 6. sjednice Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice koja će se održati u petak, 25. travnja 2014.godine u zgradi Gradske uprave možete pogledati ovdje.

 

OSNOVNE INFORMACIJE: Održana tribina "Društveno poduzetništvo kao model zapošljavanja/samozapošljavanja"

U utorak 4.3.2014 u Gradskoj vijećnici u Hrvatskoj Kostajnici održana je tribina pod nazivom "Društveno poduzetništvo kao model zapošljavanja/samozapošljavanja" koju je organizirao Rehabilitacijski centar za stres i traumu u okviru projekta "Obrazovanjem do posla" financiranog od Europske komisije i Ureda za udruge Vlade RH.

Više informacija o tribini možete pogledati ovdje.

   

 

Izmjene Pravilnika o unutarnjem redu Ureda grada i Općeg upravnog odjela Grada Hrvatske Kostajnice možete pogledati ovdje.

Novu sistematizaciju radnih mjesta Ureda grada i Općeg upravnog odjela Grada Hrvatske Kostajnice možete pogledati ovdje.

 

U Ispostavi Hrv.Kostajnica Zavoda za hitnu medicinu sisačko-moslavačke županije od 1.veljače 2014. počinje sa cjelodnevnim radom Tim 1, dakle  tim sastavljen od liječnika, med.tehničara i vozača. 

Tim će osim Hrv. Kostajnice pokrivati područje Dvora i Sunje.

Ovime će se znatno unaprijediti pružanje hitne medicinske pomoći stanovništvu tih područja i skratiti vremena intervencija na terenu.

Pozivni broj za hitne medicinske slučajeve je 112.

 

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com