Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

I. izmjene Plana nabave Grada Hrvatske Kostajnice za 2014. godinu pogledajte ovdje.

 

Saziv 8. sjednice Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice koja će se održati u petak, 11. srpnja 2014. godine u zgradi Gradske uprave pogledajte ovdje

 

HRVATSKI SABOR USVOJIO NOVI ZAKON O UDRUGAMA. 

Tekst pogledajte ovdje.

 

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice održanoj 25. travnja 2014. godine, nije usvojen godišnji obračun proračuna za 2013. godinu. 

 

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ 2013 - PROGRAMSKI 

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ 2013 - OPĆI

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ 2013 - ORGANIZACIJSKI 

GODIŠNJI IZVJEŠTAJ 2013 - EKONOMSKI

DODATNA OBRAZLOŽENJA 

 

 

OBAVIJEST LOVAČKOG DRUŠTVA "NARETAK" HRVATSKA KOSTAJNICA pogledajte ovdje!

 

Obavijest Općinskog suda (Uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak) možete pogledati ovdje.

 

Zamjenik županice Sisačko-moslavačke županije, Zdenko Vahovec, proglasio je dana 29. svibnja 2014. godine elementarnu nepogodu: "Poplava na području Grada Hrvatske Kostajnice, Općine Dvor i Općine Hrvatska Dubica".

Pozivamo sve fizičke i pravne osobe koje su, uslijed djelovanja poplave, imale štetu na imovini (građevine, oprema, zemljište, dugogodišnji nasadi, šume, stoka, obrtna sredstva i ostala dobra ) za prijavu nastale štete.

Prijava štete vrši se na posebnim obrascima (EN-P), do četvrtka - 5. lipnja 2014. godine. Preuzimanje obrazaca i predaja popunjenih obrazaca može se vršiti u vremenu od 8,00 - 14,00 sati, u zgradi Gradske uprave Grada Hrvatske Kostajnice, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1. ( soba broj 107 - pisarnica ).

- POZIV ZA PRIJAVU ŠTETE

- OBRAZAC ZA PRIJAVU ŠTETE

...
 

Saziv 7. sjednice Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice koja će se održati u ponedjeljak 26. svibnja 2014. godine u zgradi Gradske uprave možete pogledati ovdje.

 

Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske, Ured za udruge djeluje kao Nacionalna kontakt točka za program "Europa za građane" za programsko razdoblje od 2014. do 2020. godine. Zadaća je Nacionalne kontakt točke pružanje sustavne podrške svim prijaviteljima na natječaj programa Europa za građane, korisnicima i partnerima na projektima financiranima u sklopu ovog programa te informiranje i izobrazba o mogućnostima i koristima koje ovaj Program donosi organizacijama civilnog društva, jedinicama lokalne i područne samouprave te ostalim potencijalnim korisnicima Programa u Republici Hrvatskoj.

S obzirom da je Vijeće EU-a prihvatilo Uredbu kojom se usvaja program Europa za građane za razdoblje 2014. - 2020., najavljujemo da su prvi rokovi za prijavu projektnih prijedloga u sklopu ovog pr...

 

Na 6. sjednici Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice , održanoj 25. travnja 2014. donijete se slijedeće odluke i izvješća.

 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com