Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

 

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA provodi projekt u sklopu Poduzetničkog impulsa 2013. koji je namijenjen privlačenju investitora, odnosno povećanju kapaciteta na lokalnoj razini za rad s investitorima. SMŽ i RA SI-MO-RA bile su dio projekta Investment Certification Programme for Regions, proveden korištenjem sredstava IPA programa komponente III C, koji predstavlja jedan od najkompleksnijih i najvrjednijih ugovora o uslugama financiranih od strane EU, ukupne vrijednosti 3,44 milijuna eura.

Završetkom ICPR projekta Sisačko-moslavačka županija stekla je status regije za isplativo ulaganje, a djelatnici Županije i SI-MO-RE osposobljeni su za kvalitetniji pristup pregovorima s ulagačima. Znanja i nove vještine koji su stečeni u sklopu projekta prenose&nbs...

Postano od Administrator na 11.07.2014 | Pročitaj cijeli članak
 

O B A V I J E S T

        Zabranjeno  je  odbacivanje  otpada  na  zelene  i  druge  površine  (lokacije)  koje  nisu  
predviđene za odlaganje otpada.
        Pozivaju se građani da svaku uočenu lokaciju odbačenog otpada prijave komunalnom  
redaru Grada Hrvatske Kostajnice, svakodnevno radnim danom, na tel: 044551549 ili putem
elektronske pošte: antun.pavicic@hrvatska-kostajnica.hr


                                                      GRAD HRVATSKA KOSTAJNICA

...
Postano od Administrator na 13.02.2014 | Pročitaj cijeli članak
 

UGOVORE GRADA HRVATSKA KOSTAJNICA MOŽETE POGLEDATI I PREUZETI OVDJE

Postano od Administrator na 23.12.2013
 

U Zagrebu se uskoro otvara ''Kuća hrvatskih proizvoda'' koja će objediniti svekoliku ponudu izvrsnih i kvalitetnih proizvoda nastalih na području RH.

Više informacija na linku: https://www.hgk.hr/zk/zagreb/kuca-hrvatskih-proizvoda-u-zagrebu.


 

 

 

 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 11.12.2013
 

Dokumentaciju za nadmetanje za opskrbu električnom energijom možete preuzeti ovdje.

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 11.12.2013
 

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU GLASAČKIH MJESTA NA PODRUČJU

GRADA HRVATSKE KOSTAJNICE možete pogledati i preuzeti

ovdje

Postano od Administrator na 25.11.2013
 

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor je posjetio Grad Hrvatsku Kostajnicu gdje ga je primio gradonačelnik Tomislav Paunović.

Predsjednik je zatim održao radni sastanak s gradonačelnikom Tomislavom Paunovićem i zamjenicom gradonačelnika Lidijom Ikasović.

„Grad Zagreb je zainteresiran za suradnju i dobre odnose sa svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj, a nastoji, u skladu s mogućnostima, pomoći onima kojima je pomoć potrebna.", poručio je nakon sastanka predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

„Izuzetno mi je drago što nas je posjetio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba,te se nadam da ćemo nastaviti suradnju i održati dobre odnose naših gradova, ali moram naglasiti da se nadam i konkretnim rezultatima našeg sastanka. Naime, Hrvatska Kosta...

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 07.10.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

Informacije o zakupu javne površine i štanda "KESTENIJADA 2013."

možete pogledati i preuzeti  OVDJE.


Ostale važne informacije možete pogledati i preuzeti OVDJE.


UPLATNICA - PRIMJER

SKICA ŠTANDOVI

SKICA PROMET

Postano od Administrator na 03.09.2013
 

Kao i svake godine osvježenje od ljetnih vrućina i sparina većina građana potraži kupajući se na rijekama, jezerima, bazenima i moru, a isto tako i malim bazenima kod kuće. 

Osim mogućeg utapanja, prilikom kupanja su prisutne te vrebaju i brojne druge nepredvidive posljedice, poput slomljene kralježnice, vrata ili noge nakon skakanja u vodu. Tako u najopasnija područja spadaju rijeke, jezera, pa tek onda more.

Na žalost, slučajevi utapanja proteklih godina nisu bili rijetki niti na području Županije sisačko-moslavačke. Tako je tijekom 2007. godine zabilježeno pet slučajeva utapanja, zatim 2008. godine čak devet utapanja, 2009. godine zabilježen je jedan slučaj utapanja, 2010. godine dva slučaja, dok je 2011. godine zabilježeno čak sedam slučajeva utapanja. Prošle, 20...

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 18.07.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

     Gradonačelnik Grada Hrvatske Kostajnice Tomislav Paunović i načelnik Policijske postaje Hrvatska Kostajnica Marijan Brnad su, u pratnji djelatnika granične policije, u ponoć na 01.07.2013. godine podizanjem zastave Europske unije svečano obilježili povijesni ulazak Hrvatske kao 28. članice Europske unije.

      Ujedno je otkrivena i ploča Europske unije koja na graničnom prijelazu signalizira ulazak u područje ove jedinstvene regionalne organizacije europskih država.

 

 

 

 

 


 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 03.07.2013
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com