Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

RJEŠENJE O ODREĐIVANJU GLASAČKIH MJESTA NA PODRUČJU

GRADA HRVATSKE KOSTAJNICE možete pogledati i preuzeti

ovdje

Postano od Administrator na 25.11.2013
 

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor je posjetio Grad Hrvatsku Kostajnicu gdje ga je primio gradonačelnik Tomislav Paunović.

Predsjednik je zatim održao radni sastanak s gradonačelnikom Tomislavom Paunovićem i zamjenicom gradonačelnika Lidijom Ikasović.

„Grad Zagreb je zainteresiran za suradnju i dobre odnose sa svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj, a nastoji, u skladu s mogućnostima, pomoći onima kojima je pomoć potrebna.", poručio je nakon sastanka predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

„Izuzetno mi je drago što nas je posjetio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba,te se nadam da ćemo nastaviti suradnju i održati dobre odnose naših gradova, ali moram naglasiti da se nadam i konkretnim rezultatima našeg sastanka. Naime, Hrvatska Kosta...

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 07.10.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

Informacije o zakupu javne površine i štanda "KESTENIJADA 2013."

možete pogledati i preuzeti  OVDJE.


Ostale važne informacije možete pogledati i preuzeti OVDJE.


UPLATNICA - PRIMJER

SKICA ŠTANDOVI

SKICA PROMET

Postano od Administrator na 03.09.2013
 

Kao i svake godine osvježenje od ljetnih vrućina i sparina većina građana potraži kupajući se na rijekama, jezerima, bazenima i moru, a isto tako i malim bazenima kod kuće. 

Osim mogućeg utapanja, prilikom kupanja su prisutne te vrebaju i brojne druge nepredvidive posljedice, poput slomljene kralježnice, vrata ili noge nakon skakanja u vodu. Tako u najopasnija područja spadaju rijeke, jezera, pa tek onda more.

Na žalost, slučajevi utapanja proteklih godina nisu bili rijetki niti na području Županije sisačko-moslavačke. Tako je tijekom 2007. godine zabilježeno pet slučajeva utapanja, zatim 2008. godine čak devet utapanja, 2009. godine zabilježen je jedan slučaj utapanja, 2010. godine dva slučaja, dok je 2011. godine zabilježeno čak sedam slučajeva utapanja. Prošle, 20...

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 18.07.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

     Gradonačelnik Grada Hrvatske Kostajnice Tomislav Paunović i načelnik Policijske postaje Hrvatska Kostajnica Marijan Brnad su, u pratnji djelatnika granične policije, u ponoć na 01.07.2013. godine podizanjem zastave Europske unije svečano obilježili povijesni ulazak Hrvatske kao 28. članice Europske unije.

      Ujedno je otkrivena i ploča Europske unije koja na graničnom prijelazu signalizira ulazak u područje ove jedinstvene regionalne organizacije europskih država.

 

 

 

 

 


 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 03.07.2013
 

    Odredbom članka 2. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ustrojstvu i djelokrugu ministarstava i drugih središnjih tijela državne uprave (Narodne novine, broj 39/13) promijenjen je djelokrug Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije te je člankom 1. istog Zakona ustrojen Državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje kao novo tijelo državne uprave koje preuzima dio poslova i dio službenika i namještenika ovog Ministarstva.

    Povodom toga, obavještavao da je Vlada Republike Hrvatske s danom 24. svibnja 2013. imenovala MIRELU STANIĆ - POPOVIĆ  predstojnicom Državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje te da se sjedište Državnog ureda nalazi na adresi Radnička cesta 22, 10 000 Zagreb.

  Predstojnicu Državnog ureda možete kontaktirati na tel. 01/6172-56...

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 10.06.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

Gradska uprava će u vremenskom periodu od 01. lipnja 2013. do 31. kolovoza 2013. godine raditi prema ljetnom radnom vremenu od 07.00 do 15.00 sati.

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 04.06.2013
 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 29.03.2013
 

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine u suradnji sa Gradom Hrvatska Kostajnica održalo je, dana  26. ožujka 2013. godine u prostoriji Gradske vijećnice, javnu tribinu tematske cjeline ''Bošnjaci nakon popisa stanovništva u Republici Hrvatskoj i Sisačko - moslavačkoj županiji 2011. godine''. Na javnoj tribini se govorilo o utjecaju Vijeća na bošnjačku nacionalnu manjinu i njihovim planiranim aktivnostima.

       Sudionici tribine su bili gosp. Enis Dugonjić, predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Sisačko - moslavačke županije (VBNM SMŽ), gosp. Adis Keranović, zamjenik predsjednika VBNM SMŽ-a, te gosp. Alija Avdić, predsjednik Bošnjačke nacionalne zajednice za Grad Sisak i Sisačko - moslavačku županiju. 

...
Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 29.03.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 11.01.2013
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com