Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

Zajedničkim paljenjem prve svijeće na velikom adventskom vijencu ispred crkve sv. Antuna Padovanskoga u nedjelju su Kostajničani označili početak ovogodišnjeg došašća, vrijeme duhovne pripreme u isčekivanju Božića, najljepšeg kršćanskog obiteljskog blagdana.  Ovoj poruci mira, ljubavi i dobrote u subotu je prethodilo veselo otvorenje Božićne Čarolije u organizaciji Hotela Central i Restorana Djed. Uz božićne napjeve čarobnih vilenjaka i zanimljivu predstavu naših srednjoškolaca Djed Božićnjak je sa razigranim animatorima predstavio znatiželjnim mališanima kakve ih sve igre i iznenađenja očekuju idućih vikenda. Detalje o samom programu Božićne čarolije možete pronaći na www.djed.hr, a kako je bilo na samom otvorenju možete pogledati na slijedećim f...

Postano od Mirjana na 03.12.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Udruga branitelja općine Kula Norinska i Udruga lađara Neretve donirali su prošlog vikenda tonu mandarina Caritasu u Hrvatskoj Kostajnici. Naši dobri prijatelji donirali su mandarine i tetama iz dječijeg vrtića Krijesnica, kao i onim kostajničkim obiteljima za koje su smatrali da im je najpotrebnije.

 

Postano od Administrator na 28.11.2012
 

Postano od Administrator na 09.08.2012
 

 

Ministarstvo turizma raspisalo je javni  poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja inovacija u turizmu „INOVATIVNI TURIZAM" u 2012. godini.


Korisnici:

Trgovačka društva, obrti, zadruge, fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljskih i/ili turističkih usluga, turističke agencije, turističke zajednice, javne ustanove (zaštičenih područja, znanstveno-obrazovne, zdravstvene i dr.), udruge, klubovi, sportske organizacije, umjetničke organizacije, jedinice regionalne i lokalne samouprave.

Za projekte/programe koji su vezani za nekretnine, uvjet je da su podnositelji zahtjeva kao potencijalni korisnici potpore, vlasnici ili imaju po drugom osnovu pravo raspolaganja ili upravljanja predmetnom nekretninom, podrujem ili lok...

Postano od Administrator na 09.07.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Regionalna razvojna agencija SI-MO-RA d.o.o. i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavili su  POZIV ZA ISKAZ INTERESA za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini - Potprogram II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima".

Na poveznici http://simora.hr/index.php/natjeaji/1200-program-pripreme-i-provedbe-razvojnih-projekata objavljeni su dokumenti za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini.

 

Postano od Administrator na 03.07.2012
 

Postano od Administrator na 29.06.2012
 

 

PROGRAM

 

06. lipanj (srijeda)

- 17,30 sati - Lutkarska predstava „ABECEDA", kino dvorana Hrvatski dom


08. lipanj (petak)

- 19,00 sati - koncert limene glazbe DVD-a Hrvatska Kostajnica, gradski park

 

10. lipanj (nedjelja)

- 09,00 - 12,00 sati - IX. Memorijal „Vladimir Brkić", kupalište Kavrlja

 

13. lipanj (srijeda) - DAN GRADA

- 09,30 sati - polaganje vijenaca /Spomenik hrvatskim braniteljima

- 10,00 sati - Sv. Misa za poginule i nestale hrvatske branitelje,

                    crkva Sv. Antuna Padovanskog

- 11,30 sati - svečana sjednica Gradskog vijeća Hrvatske Kostajnice,

                    zgrada Magistrata

 

14. lipanj (četvrtak)

                     

15. lipanj (petak)

- 11,00 sati - svečanost obnavljanja Statusa Eko škole, SŠ Ivana Trnskoga

 

...
Postano od Administrator na 05.06.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Postano od Administrator na 06.04.2012
 

Društvo prijatelja knjige "Milivoj Cvetnić" Hrvatska Kostajnica

poziva Vas na

4. Kostajničke pjesničke susrete

"Milivoj Cvetnić"

koji će se održati 23.ožujka 2012.

u 19 sati u Hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici.

Postano od Mirjana na 21.03.2012
 

I ove godine Kostajničani su ušli u "naj" društvo "Zelenog cvijeta " naše županije, turističke akcije "Volim Hrvatsku", akcije koju već dugi niz godina provodi Hrvatska turistička zajednica s ciljem uključivanja svekolikog stanovništva i privrednih subjekata u poljepšavanje, održavanje i unapređivanje našeg životnog okoliša. Na području Sisačko-moslavačke županije dodjelu Zelenog cvijeta organizira županijska Turistička zajednica. Lijepa priroda je ono što smo naslijedili, a sami odlučujemo da li ćemo je očuvati i na koji način još uljepšati. Gospođa Ivkica Mrđenović uređenjem balkona svoje kuće, čija je okućnica lijepog izgleda tijekom cijele godine, osvojila je brončanu plaketu, kao i mladi svestrani poduzetnici Branislav Ostupanj i Saša Dukić koji su svojim unskim kampom "Kostan...

Postano od Mirjana na 13.12.2011 | Pročitaj cijeli članak
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com