Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

 

Ministarstvo turizma raspisalo je javni  poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja inovacija u turizmu „INOVATIVNI TURIZAM" u 2012. godini.


Korisnici:

Trgovačka društva, obrti, zadruge, fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljskih i/ili turističkih usluga, turističke agencije, turističke zajednice, javne ustanove (zaštičenih područja, znanstveno-obrazovne, zdravstvene i dr.), udruge, klubovi, sportske organizacije, umjetničke organizacije, jedinice regionalne i lokalne samouprave.

Za projekte/programe koji su vezani za nekretnine, uvjet je da su podnositelji zahtjeva kao potencijalni korisnici potpore, vlasnici ili imaju po drugom osnovu pravo raspolaganja ili upravljanja predmetnom nekretninom, podrujem ili lok...

Postano od Administrator na 09.07.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Regionalna razvojna agencija SI-MO-RA d.o.o. i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavili su  POZIV ZA ISKAZ INTERESA za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini - Potprogram II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima".

Na poveznici http://simora.hr/index.php/natjeaji/1200-program-pripreme-i-provedbe-razvojnih-projekata objavljeni su dokumenti za Program pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. godini.

 

Postano od Administrator na 03.07.2012
 

Postano od Administrator na 29.06.2012
 

 

PROGRAM

 

06. lipanj (srijeda)

- 17,30 sati - Lutkarska predstava „ABECEDA", kino dvorana Hrvatski dom


08. lipanj (petak)

- 19,00 sati - koncert limene glazbe DVD-a Hrvatska Kostajnica, gradski park

 

10. lipanj (nedjelja)

- 09,00 - 12,00 sati - IX. Memorijal „Vladimir Brkić", kupalište Kavrlja

 

13. lipanj (srijeda) - DAN GRADA

- 09,30 sati - polaganje vijenaca /Spomenik hrvatskim braniteljima

- 10,00 sati - Sv. Misa za poginule i nestale hrvatske branitelje,

                    crkva Sv. Antuna Padovanskog

- 11,30 sati - svečana sjednica Gradskog vijeća Hrvatske Kostajnice,

                    zgrada Magistrata

 

14. lipanj (četvrtak)

                     

15. lipanj (petak)

- 11,00 sati - svečanost obnavljanja Statusa Eko škole, SŠ Ivana Trnskoga

 

...
Postano od Administrator na 05.06.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Postano od Administrator na 06.04.2012
 

Društvo prijatelja knjige "Milivoj Cvetnić" Hrvatska Kostajnica

poziva Vas na

4. Kostajničke pjesničke susrete

"Milivoj Cvetnić"

koji će se održati 23.ožujka 2012.

u 19 sati u Hotelu Central u Hrvatskoj Kostajnici.

Postano od Mirjana na 21.03.2012
 

I ove godine Kostajničani su ušli u "naj" društvo "Zelenog cvijeta " naše županije, turističke akcije "Volim Hrvatsku", akcije koju već dugi niz godina provodi Hrvatska turistička zajednica s ciljem uključivanja svekolikog stanovništva i privrednih subjekata u poljepšavanje, održavanje i unapređivanje našeg životnog okoliša. Na području Sisačko-moslavačke županije dodjelu Zelenog cvijeta organizira županijska Turistička zajednica. Lijepa priroda je ono što smo naslijedili, a sami odlučujemo da li ćemo je očuvati i na koji način još uljepšati. Gospođa Ivkica Mrđenović uređenjem balkona svoje kuće, čija je okućnica lijepog izgleda tijekom cijele godine, osvojila je brončanu plaketu, kao i mladi svestrani poduzetnici Branislav Ostupanj i Saša Dukić koji su svojim unskim kampom "Kostan...

Postano od Mirjana na 13.12.2011 | Pročitaj cijeli članak
 

 

Za sve male i velike koji uživaju u ovim predblagdanskim danima Restoran kostajničko brdo Djed organizira Božićnu čaroliju u Djedovoj kolibi.

Evo malo više informacija:

Otvorenje programa održati će se ove subote, 3. prosinca, uz slobodan ulaz za sve posjetitelje već od 10 sati.

Događanje će trajati tijekom cijelog prosinca, sve do 8.1.2012. kada će biti zatvaranje.

Male goste dočekivat će animatori i Sveti Nikola, odnosno Djed Božićnjak koji će dolaziti svaki petak popodne te svaku subotu i nedjelju ujutro i popodne. Djedica će dijeliti poklone (moći ćete ih nabaviti po povoljnim cijenama), a animatori organizirati zanimljive radionice za najmlađe. 

U dogovoru sa djelatnicima Restorana Djed, za najavljene veće grupe, program se može organizirati i u druge dane.

Za odr...

Postano od Mirjana na 30.11.2011 | Pročitaj cijeli članak
 

U nedjelju su Kostajničani paljenjem prve svijeće na velikom adventskom vijencu postavljenom ispred Crkve sv.Antuna, simbolično označili početak duhovne pripreme za najveći kršćanski blagdan Božić. Svijeću nade i iščekivanja upalio je pater Stjepan rekavši da je vrijeme došašća vrijeme koje bi ljudi trebali obilježiti svojom dobrotom, daleko od oholosti, svađa, s više ljubavi i zajedništva.

Ovaj veliki adventski vijenac izradili su članovi udruge Kostajnički sokol u suradnji sa našom Turističkom zajednicom.

 

Postano od Mirjana na 28.11.2011
 

Na inicijativu naših dragih prijatelja iz Udruge lađara Neretve i Udruge branitelja općine Kula Norinska prikupljeno je nekoliko stotina kila neretvanskih mandarina, najslađih i najboljih na svijetu, koje su predstavnici neretvanskih lađara u ponedjeljak poklonili kostajničkom dječjem vrtiću, osnovnoj školi i Centru za socijalni rad. Čuvši u svojim dosadašnjim posjetima Hrvatskoj Kostajnici (gosti sudionici Međunarodne Una regate i Kestenijade) za financijske probleme koji dovode u pitanje opstanak gradskog vrtića i knjižnice, pokušali su na ovaj lijepi način bar malo pomoći našem gradu. -Nije bilo čovjeka da se oglušio na poziv da donira mandarine za Kostajnicu i Vukovar. Nismo čak sve ni mogli ponijeti u ovom kombiju.- rekli su nam Boro, Dražen ...

Postano od Mirjana na 23.11.2011 | Pročitaj cijeli članak
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com