Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

 

U petak 19.2.2016. godine u Vatrogasnom domu u Majuru održana je svečana dodjela diploma polaznicama edukacijskih programa. Ispred ustanova koje su održale programe obrazovanja odraslih, predavači i mentori svečano su uručili kako svoje tako i diplome Općine Majur.


Na izložbi hrane i pića, Histria sajmu u Puli, od 12.-14.2.2016. godine po prvi put su predstavljene energetske pločice koje dolaze u tri različita okusa. Napravljene su od suhog voća i orašastih plodova iz ekološkog uzgoja. Članice Socijalne zadruge KORA svojim novim proizvodom zainteresirale su lokalne medije te je o njima i projektu „Žene traže novu šansu" objavljen članak u Glasu Istre.


U istom ozračju prošao je i GAST sajam u Splitu koji je trajao od 2.-5.3.2016. godine. Upraviteljica zadruge Ivana Dupić dala je intervju za Nautic Radio Kaštela, a energetske pločice mogle su se vidjeti i na Regionalnom dnevniku na HTV-u 2. Suvenirnice diljem naše obale iskazale su interes da pločice uvrste u svoj asortiman kao nešto autentično hrvatsko što možemo ponuditi turistima.


Idući sajam po rasporedu je Mediteranski sajam u Dubrovniku od kojeg očekujemo isti interes za energetske pločice te realizaciju ranije dogovorenih suradnji.


U prostorijama zgrade vrtića u Majuru je opremljena kuhinja u kojoj se pripremaju već spomenute energetske pločice.Web stranica projekta je u izradi tako da ćete uskoro više informacija o nadolazećim aktivnostima iz projekta moći pratiti na www.zenetrazenovusansu.org.

 

Postano od Administrator na 16.03.2016
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com