Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

INFORMACIJE O PROJEKTU

ŽENE TRAŽE NOVU ŠANSU

 

Iza članica projekta Žene traže novu šansu su 4 uspješno odrađena sajma - Festival samoniklog bilja u Kršanu, Gastro stol u Biogradu, Međunarodni sajam zadruga i ZeGeVeGe u Zagrebu.

Tijekom svih sajmova zadruga je uspješno promovirala svoj rad i svoje proizvode mnogobrojnim kupcima, ali i široj publici preko raznih medija. Na Festivalu samoniklog bilja u Kršanu pridružile su nam se dvije polaznice naših edukacija: gđa. Ljiljana Sarić i gđa. Branka Lazić koja je dala intervju za Radio Labin.

20.5.2016. godine povodom dana Općine Majur polaznice kulinarskog tečaja pod vodstvom kulinarskog edukatora Marka Hernauta u sklopu mentorstva koje je trajalo tijekom petog i šestog mjeseca pripremile su catering za stotinjak okupljenih gostiju proslave.

7.6.2016. godine održana je prezentacija Razvojnog plana ljudskih resursa za područje Grada Hrvatska Kostajnica, Općine Majur i Općine Donji Kukuruzari koji je izradila konzultantska tvrtka Ideo plan iz Pule, te Poslovnog plana Socijalne zadruge Kora koji su izradile članice zadruge.

Socijalna zadruga Kora donirala je sudionicima maratona „Tri rijeke" 100 komada energetskih pločica, te aktivno radi na obnovi dječjeg igrališta u Majuru.

Ovaj projekt kojemu je cilj osnažiti i educirati ranjive skupine žena, te pridonijeti stvaranju boljih životnih uvjeta se polako privodi kraju. I s ponosom možemo reći da smo uspjeli ostvariti zadane ciljeve.

 

Postano od Administrator na 23.09.2016
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com