Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

Izbornu listu za izbor članica/članova vijeća srpske nacionalne manjine pogledajte ovdje.

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 14.05.2015 |
 
Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 27.04.2015 |
 

Obveznike plaćanja naknade za uređenje voda, za nekretnine pogođene elementarnom nepogodom - poplavom u svibnju 2014. godine, a za koje su njihovi vlasnici ili korisnici prijavili nastanak štete Stručnom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, Hrvatske vode oslobađaju plaćanja naknade na uređenje voda za 2014. godinu bez obzira da li je obveznik istu platio ili ne. Ukoliko je obveza plaćena, taj iznos priznat će se za naknadu za uređenje voda za 2015. godinu.

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 07.04.2015 |
 

IZMJENE PLANA PRIJMA NA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA POGLEDAJE OVDJE.

|
 

Savjet mladih je savjetodavno tijelo Grada Hrvatske Kostajnice koji se osniva s ciljem aktivnog sudjelovanja mladih u odlučivanju o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivnog uključivanja mladih u javni život te informiranja i savjetovanja mladih u svojoj lokalnoj zajednici.

JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE KANDIDATA ZA ČLANOVE SAVJETA MLADIH GRADA HRVATSKE KOSTAJNICE I NJIHOVIH ZAMJENIKA POGLEDAJTE OVDJE.

Postano na 25.03.2015 |
 
 

Saziv za 12. sjednicu Gradskog vijeća Grada Hrvatske Kostajnice koja će se održati u petak, 13. ožujka 2015. u zgradi Gradske uprave, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Hrvatska Kostajnica, s početkom u 18,00 sati pročitajte ovdje.

Postano na 09.03.2015 |
 

Nogometni klub "Radnik" sudionik je akcije „Maknimo djecu s ulice!“, koja se provodi među hrvatskim klubovima,te su dobili donaciju dresova za sve uzraste od njemačke tvrtke KIK Textilien. Spomenuta tvrtka na ovaj način pomaže rad nogometnih klubova, a posebno se bazirala na omladinske pogone. Naime, njemački tekstilni lanac KIK Textilien je broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom područiju koja zapošljava gotovo 22.000 radnika.

Donaciju u jednoj od podružnica Kik-a u Zagrebu preuzeli su dopredsjednik kluba Ivica Solomun i trener Tomislav Gavrić.

 


...
Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 09.03.2015 |
 
 
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com