Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

 

Voislav Đenadija

Ante Starčevića 89, 44430 Hrvatska Kostajnica

OIB: 51755380017

mob: 00385 99 409 66 09

Noćenje za jednu osobu - 100,00 Kn

Djeca - besplatno !

Za grupe dajemo popust !

Mogućnost organiziranja različitih proslava i domjenaka.

Mogućnost raznih sportskih aktivnosti na atraktivnoj lokaciji :kupanje na rjeci uni, ribolov, kanuing, bicikliranje.


Postano od Administrator na 31.08.2016
 

Ovogodišnja Una regata održati će se 27. i 28. srpnja 2013. godine. Organizatori regate su Turistička zajednica Grada Hrvatske Kostajnice i Agencija za lokalni razvoj Novi Grad, a u organizaciji sudjeluju Grad Hrvatska Kostajnica, Općina Novi Grad i Općina Dvor.

 

PROGRAM UNA REGATE:

27.07.2013.

  1. 10:00 Blatna (BiH) - okupljanje sudionika i zaduživanje opreme
  2. 12:00 Blatna (BiH) - 14:00 općina Dvor, Donji Dobretin (RH), osvježenje, priključenje ekipa iz RH
  3. 15:00 općina Dvor, Donji Dobretin - 18:00 Novi Grad (BiH), stadion "Mlakve"-ručak
  4. 19:00 Novi Grad, stadion "Mlakve" - 19:30 Novi Grad, gradska plaža "Ada" (BiH) doček sudionika, smještaj u kamp
  5. 20:00 gradska plaža "Ada" - cjelovečernji zabavni program
  6. 21:00 gradska plaža "Ada"- koncert (Smak-Kerber, Neša-Galija, Naj...
Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 11.07.2013 | Pročitaj cijeli članak
 

Postano od Grad Hrvatska Kostajnica na 21.12.2012
 

Od 05.-08. listopada u Hrvatskoj Kostajnici održana je jubilarna, petnaesta po redu Kestenijada koju je u tri, odnosno četiri dana posjetilo više od 35 000 posjetitelja. Uz izbor najboljeg kestenjara za proteklu godinu (Lovro Lenac jer je usprkos nemilosrdnom pljuštanju kiše nastavio peći kesten) i mlade nade kestenjara (osmogodišnji Roko Andrić na koturaljkama je isporučivao škanicle pune mirisnog kestenja koje je pekao njegov tata), pod pokroviteljstvom županice Sisačko-moslavačke županije otvorena je Kestenijada 2012. Uz raznovrstan kulturni, zabavni i športski program, gosti su uživali u kušanju slanih i slatkih jela od kestena, šetnjama kostajničkim ulicama obavijenim mirisima pečenog kestena te odlascima u obližnje šume. Većina gostiju do&sc...

Postano od Administrator na 05.11.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Ovogodišnja Međunarodna Una regata podijeljena je u dva dijela. Prvi dio 12.-15.srpnja vozio se od Martin Broda do Bosanske Krupe, a drugi 28.i 29.srpnja od Novog Grada do Hrvatske Kostajnice. Sve je dobro prošlo, svi su došli na odredišta živi i zdravi. Kostajničanima je svakako najzanimljivija i najuzbudljivija bila zadnja etapa na kojoj su se uz rafting čamce i kanue Ival-a d.o.o. i Ecco Centra Beke pojavili u svojim unskim lađama.

Naime, posljednje dvije etape, koje su organizirali Lokalna agencija za razvoj iz Novog Grada i naša Turistička zajednica, nazvane su  Una regata- Lađom niz Unu i najava su planiranog zajedničkog projekta ova dva grada. 28.srpnja vozilo se iz Blatne preko Donjeg Dobretina do Novog Grada. 29.srpnja vesele ek...

Postano od Administrator na 02.08.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Ovogodišnja Međunarodna Una regata odvija se u dva dijela. Prvi dio je trajao od 12.-15.srpnja od Kulen Vakufa do Bosanske Krupe, a drugi dio pod nazivom Una regata- Lađom niz Unu je od 28.-29.srpnja od Novog Grada do Hrvatske Kostajnice.

Organizatori drugog dijela regate su Turistička zajednica Grada Hrvatska Kostajnica i Lokalna agencija za razvoj Opštine Novi Grad.

Namjera nam je nastaviti ovaj prekogranični projekt i u konačnici ga povezati od izvora do ušća Une te stvoriti dobre temelje za financiranje razvojnih projekata vezanih uz rijeku Unu od strane EU.

Ovogodišnja završnica manifestacije "Lađom niz Unu" održati će se u Starom gradu Zrinski u Hrvatskoj Kostajnici 29.srpnja, a u zadnjoj etapi spuštamo se čamcima od Dobretina do Hrvatske Kostajnice. 

...
Postano od Administrator na 25.07.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

Još jedne maškare dođoše i prođoše!!! Ludovanje je završeno. Princ Karneval je spaljen i svi smo u koroti. A da se i nema baš za kim puno žalit, pokazao je jučerašnji Prinčev ispraćaj na kojem se pojavilo tek nekoliko članova ožalošćene rodbine, kao i one jedre puce koje su mu i došle glave. Njegova škrtost, sebičnost i bahatost (a ni u krevetu, kažu, nije bio baš puno dobar...) došla mu je glave i ovog bijednog ispraćaja. Pušteno je tek malo suza i krvi (nakon pada ožalošćenih sa traktora), a njegovo goruće tijelo odnijela je mutna Una. Ubuduće, moramo pazit kog biramo za Princa!!! 

Pogledajte kako je to izgledalo na posljednjem ispraćaju. S jedne strane nekoliko uplakanih, a iza njih dugonoge crvenperke koje su ga toliko izmučile i na kraju uni...

Postano od Administrator na 22.02.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

U subotu 18.veljače u Hotelu Central održan je Dječji maskenbal.

Uz pjesmice, ciku, viku i ples najmlađi Kostajnčanci predstavili su zanimljive kreacije svojih mama, baka i teta. Veseli program vodile su Kata i Karla uz glazbenu podršku Petra, a bilo je tu prekrasnih brbljavih i stidljivih labudova, vještica, Teletabisa, indijanaca- anaca, vrtirepih pčelica, leptirića, dalmatinera, uplakanih Snjeguljica, maleckih klaunova, raspjevanih crnaca, princeza, mišićavih Spidermana, nestašnih Crvenkapica, Tirolki, duge čarape Pipi, onih strašnih maski i gracioznih malih i velikih plesačica i plesača Plesa sa zvijezdama. Sudeći po brojnosti i razigranosti ovih malih maškara, nema zime za kostajnički Fašnik.

Da je sigurno tako potvrdila je i nedjeljna faš...

Postano od Administrator na 21.02.2012 | Pročitaj cijeli članak
 

 

 

Program KESTENIJADA 2011. u Hrvatskoj Kostajnici i raspored vožnje

"Kesten cuga" možete preuzeti OVDJE

Postano od Administrator na 27.09.2011
 

U svrhu upotpunjavanja događanja uoči održavanja završnice 39. Una regate, kostajnički ugostitelji odlučili su obnoviti kostajničku Venecijansku noć. Revija ukrašenih čamaca krenula je od Kostanjčekovog mlina iza 17 sati. Po dolasku sudionici su bili počašćeni pićem dobrodošlice, a svoja nepca razveselili su i fišem koji su pripremali domaćini. Iako je prva stanica bila na kupalištu Kavrlja u caffe baru Lokva gdje su čamce dočekali brojni građani, reviju su pratili mnogi cijelim putem, sa svojih balkona, prozora i s obale Une. Na Kavrlji su počašćeni pečenim ribicama. Zahuktalu atmosferu prekinulo je kretanje prema mostu koji je bio i konačni cilj ove revije unskih ukrašenih čamaca. Osvijetljeni bakljama, čamci su se spustili do kostajničkog mosta na oduševljenje mnoštva oku...

Postano od Mirela na 04.08.2011 | Pročitaj cijeli članak
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com