Izbornik

Pretraži stranicu

Kostajnica

Linkovi

Usprkos suncu koje je nesmiljeno pržilo, naše je janje mira uspjelo!

Zahvaljujemo se učenicima i nastavnicima srednje i osnovne škole, građanima Hrvatske Kostajnice, uzvanicima svečane sjednice i svima ostalima koji su pomogli da ovo janje oživi. Posebno hvala Editi i Šimi Strikomanu  na ovom rođendanskom poklonu! Neka ovo janje prenese poruku o Hrvatskoj Kostajnici kao gradu vjere, mira, sloge i vječne pobjede dobra nad zlom, gradu koji kao Feniks uvijek ustaje iz pepela.  

 

Postano od Mirela na 10.06.2010
 

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA Turistička zajednica Grada Hrvatska Kostajnica
GRADA HRVATSKA KOSTAJNICA

V. Nazora 17
44430 Hrvatska Kostajnica                                                  
MB 1356704
Tel/fax: 044 851800
Mob: 099/314-52-30

e-mail: tzg-hrvatska-kostajnica@sk.t-com.hr

Turistička zajednica Grada Hrvatska Kostajnica osnovana je 1998. godine na prijedlog Gradskog  poglavarstva.
Osnovna je zadaća Turističke zajednice Grada  promocija i prezentacija vrijednosti i ljepota Hrvatske Kostajnice i cijelog Pounja s ciljem stvaranja prepoznatljive, nove turističke destinacije.
Osoba ovlaštena za predstavljanje Turističke zajednice Grada Hrvatska Kostajnica je gradonačelnik Grada Hrvatska Kostajnica Tomislav Paunović - predsjednik, a osoba ovlaštena za zastupanje - direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Grada je Mirjan...

Postano od Administrator na 20.05.2010 | Pročitaj cijeli članak
 

Područje grada Hrvatska Kostajnica izuzetne je prirodne ljepote i bogatog kulturnog naslijeđa. Ostaci jedne od najosebujnijih povijesnih jezgri hrvatske, bogata tradicijska kultura, iznimne pejzažne osobine, tragovi bogate pounjske prošlosti, te specifični kostajnički duh, važni su čimbenici turističkog razvoja ovoga kraja.

Bistrozelena rijeka Una ugodna je za kupanje i vožnju čamcima i pravi je raj za ribiče, a okolne šume bogate su divljači. Ruralna prigradska naselja temelj su za razvoj seoskog turizma. Tu je i Park šuma Djed koja u sebi čuva srednjovjekovnu povijest zemljane utvrde iz 18.st. u obliku zvijezde, poznato izletište s restoranom i vidikovcem. Stari Zrinski grad, utvrda je iz 14.stoljeća koja se proslavila u bojevima protiv Turaka i svojevrstan je simbol Hrvatske ...

Postano od Administrator na 18.05.2010 | Pročitaj cijeli članak
 
Copyright 2005-2009 c Hrvatska-Kostajnica.hr | Sva prava pridržana. | Izradio DeMoveo.com