Objavljeno, 03. srpnja 2024. Iz grada E_Glas nudi besplatne ulaznice za ATAAC konferenciju

U znak zahvalnosti za uspješnu suradnju, E-glas organizira ATTAAC konferenciju te nude besplatne ulaznice građanima naše zajednice.

ATAAC konferencija, koja se održava po šesti put, najveći je događaj ove vrste u ovom dijelu Europe, posvećen asistivnoj tehnologiji i komunikaciji. Na konferenciji sudjeluju brojni ugledni izlagači i predavači koji se bave naprednom tehnologijom za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Organizatori ove prestižne konferencije su naša tvrtka E-Glas d.o.o., Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci te Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Konferencija se prvi put održala 2016. godine, a 2019., prije pandemije COVID-19, ATAAC je okupio 2175 registriranih sudionika iz preko 50 zemalja, od čega je 700 sudjelovalo online. Ove godine, očekujemo više od 20 predavača iz cijelog svijeta koji će kroz predavanja, radionice i prezentacije demonstrirati primjenu asistivne tehnologije u svakodnevnom životu osoba s invaliditetom. Sva predavanja bit će simultano prevođena s engleskog na hrvatski jezik i obrnuto.

Osim vrhunskih predavača, konferencija će ugostiti i vodeće svjetske proizvođače asistivne tehnologije, što će omogućiti sudionicima iz Hrvatske da se upoznaju s najnovijim dostignućima u ovoj oblasti.

Konferencija će se održati dva dana, 23. i 24. listopada u Zagrebu, a za zainteresirane sugrađane osigurane su besplatne ulaznice.

Kako biste iskoristili ovu priliku, molimo Vas da posjetite web stranicu konferencije na: https://www.ataac.eu/hr/ataac-konferencija.html , kliknete na “Rezervaciju” u gornjem desnom kutu i u drugom koraku prijave unesete promo kod: HRVATSKAKOSTAJNICA.


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti