Objavljeno, 15. rujna 2023. Iz grada Novosti 2030. JE DANAS: Živim u Sunčanom gradu

U tijeku je treće izdanje nagradnog natječaja 2030. JE DANAS koji Zelena energetska zadruga (ZEZ) organizira u suradnji s Raiffeisenbankom u Hrvatskoj (RBA) s ciljem poticanja korištenja solarne energije u Hrvatskoj. 

U ovom natječaju će 10 najkreativnijih prijavitelja osvojiti 2.500 EUR sufinanciranja solarne elektrane za obiteljsku kuću. Natječaj je otvoren do 20. listopada, a prijaviti se mogu građani iz cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju putem web stranice neprofitnog servisa Zelene energetske zadruge za podršku u realizaciji solarnih elektrana Na sunčanoj strani: https://nasuncanojstrani.hr/nagradni-natjecaj/.

Baš svaki grad u Hrvatskoj može biti “sunčani” grad te tako postati energetski neovisniji, a doprinos tome mogu dati i građani ulaganjem u vlastite solarne elektrane!

Za sudjelovanje u natječaju je potrebno dočarati svoju viziju “sunčanog” grada kroz kratki tekst i fotografiju. Uz to, potrebno je izraditi glavni projekt solarne elektrane najkasnije do datuma zatvaranja natječaja 20. listopada. Detaljne upute i pravila natječaja dostupni su na web adresi natječaja: https://nasuncanojstrani.hr/nagradni-natjecaj/.


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti