Objavljeno, 05. listopada 2020. Iz grada MLADI, UKLJUČITE SE U ISTRAŽIVANJE – NEK SE ČUJE VAŠ GLAS!

MLADI, UKLJUČITE SE U ISTRAŽIVANJE – NEK SE ČUJE VAŠ GLAS!

Upitnik za mlade iz Sisačko-moslavačke županije u dobi 15 – 30 godina na temu poduzetništva u ruralnim područjima

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Sisak u suradnji s 11 partnera (Sisačko-moslavačka županija, Srednja škola Glina, Grad Glina, Općina Majur, Grad Hrvatska Kostajnica, LAG Una, LAG Zrinska Gora-Turopolje, Udruga za obrazovanje, kulturu i razvoj, civilnog društva ”LUTUM”, Udruga mladih Invictus, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Sisak, Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Sisačko-moslavačke županije) provodi projekt „UNLOCK – Otključajmo potencijal ruralnih područja“.

Projekt jefinanciran sredstvima iz programa ERASMUS+, Ključna aktivnost 3: Podrška reformi politike. Cilj projekta je razvijati politike za mlade s fokusom na stvaranje prilika za (samo)zapošljavanje mladih osoba u ruralnim područjima kroz razvoj poduzetništva i poticanje pozitivne poduzetničke klime za mlade.

Jedna od aktivnosti projekta je internetsko savjetovanje s mladima kako bismo prikupili njihova mišljenja, saznali njihove potrebe i izradili analizu koja će služiti za daljnji rad s mladima, daljnji razvoj sustava podrške mladima i izradu Akcijskog plana za razvoj poduzetništva mladih u Glini, Majuru i Hrvatskoj Kostajnici.

Molimo sve mlade osobe u dobi od 15 – 30 godina iz naše županije da ispune upitnik i na taj način  sudjeluju u ovom istraživanju, odnosno internetskom savjetovanju s mladima. Upitnik je dostupan na ovoj poveznici: https://forms.gle/UsggbDKJ38rYarL99

Za sve dodatne informacije i pitanja u vezi projekta UNLOCK ili ovog istraživanja, možete se obratiti voditeljici projekta Štefici Tominović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na broj telefona 044/659-121 ili mail: stefica.tominovic@hzz.hr.


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti