Objavljeno, 22. listopada 2019. Iz grada Novosti Projekt "Zaželi" Obavijest za korištenje usluge potpore i podrške u kućanstvu

OBAVIJEST

za iskaz interesa starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju za korištenje usluge potpore i podrške u kućanstvu

Predmet obavijesti je iskaz interesa starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju sa područja Grada Hrvatske Kostajnice, za korištenje usluge potpore i podrške u kućanstvu, kao krajnjih korisnika u sklopu projekta „Zaželi = Ostvari u Gradu Hrvatska Kostajnica“ UP.02.1.1.05.0306.

Sadržaji usluge potpore i podrške u kućanstvu za korisnike biti će nabava namirnica, lijekova, plaćanje računa, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora, pranje i glačanje rublja, briga o higijeni ii osobnom izgledu, pomoć u socijalnog integraciji, pružanje psihosocijalne podrške kroz razgovore i druženja, pratnja i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima i drugi poslovi vezani uz skrb starijih osoba.

Izvršitelji usluge potpore i podrške u kućanstvu će biti 10 žena zaposlenih na 24 mjeseca.

Kroz projektne aktivnosti osigurane su higijenske potrepštine za održavanje kućanstva krajnjih korisnika, kao i plaće zaposlenih žena, stoga je usluge korištenja potpore i podrške u kućanstvu za krajnje korisnike besplatno.

Starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju kao krajnji korisnici projekta ili njihovi bližnji mogu izraziti svoj interes putem prijave na brojeve telefona:

1. Mihaela Marijan – 0917504747,

2. Martina Sedić – 0989210107

ili na adresi Vladimira Nazora 17, Hrvatska Kostajnica


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti