Objavljeno, 07. studenoga 2019. Iz grada Prosinac u Hrvatskoj Kostajnici

Božićna zvona Hrvatske Kostajnice naziv je manifestacije koja će trajati čitavi mjesec prosinac, a obuhvaća sve aktivnosti vezane za, po mnogima najljepše doba godine, Božićne blagdane. Zbog trenutnih radova na rekonstrukciji Trga Nikole Šubića Zrinskog, Božićna smreka postaviti će se u gradskom parku Zrinski gdje će se ujedno već tradicionalno održati adventsko druženje građana u ugodnoj atmosferi. Adventski vijenac postaviti će se na površini do starog autobusnog kolodvora.

Novine ove godine su Adventski krijes i Hrvatskoj Kostajnici za Božić. Adventski krijes započeti će u 18:00, profesionalci će prirediti Fire show koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a nakon toga će se upaliti veliki krijes kojim ćemo simbolično poslati sve loše iz ove godine u dim. Okupljeni gosti imati će priliku napisati poruku po želji na komad drvene pločice koja će se zatim simbolično baciti u vatru.

Hrvatskoj Kostajnici za Božić je večer folklora u kino dvorani Hrvatskog Doma s početkom u 18:00, a gosti će imati priliku vidjeti neke od najzanimljivijih plesova narodne kulture. Osim plesa, večer će biti obogaćena pjesmom i melodijama.


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti