Objavljeno, 25. rujna 2019. EU projekti Iz grada Radionice o Izgradnji reciklažnog dvorišta u Hrvatskoj Kostajnici

U ponedjeljak, 23. rujna, u Hrvatskoj Kostajnici su održane 3 informativno obrazovne radionice o izgradnji reciklažnog dvorišta u našem gradu.

Radionice su održane u Dječjem vrtiću Krijesnica, Osnovnoj školi Davorina Trstenjaka i Srednjoj školi Ivana Trnskog.

Kako je projekt izgradnje reciklažnog dvorišta u našem gradu pri kraju, te bi sukladno planiranim aktivnostima projekta isto trebalo biti otvoreno do kraja kalendarske godine, angažmanom gradske uprave, gradonačelnika Dalibora Bišćan, te djelatnika tvrtke BDC d.o.o koja provodi Informativno obrazovne aktivnosti, te promidžbu i vidljivost projekta, pokrenute su promotivne aktivnosti i upoznavanje naših sugrađana s projektom izgradnje i doprinosom očuvanja okoliša našeg grada.

Na radionicama se djeci, njihovim odgajateljima, učiteljima i profesorima, uvodno obratio i gradonačelnik, te su u sklopu održavanja svake radionice djeci podijeljeni i prikladni promotivni i informativno obrazovni materijali o recikliranju, izgradnji reciklažnog dvorišta, te očuvanju okoliša i prirode.

Radionice za stanovništvo su planirane tijekom listopada, a o istima će građani biti obaviješteni putem web stranica grada. Promotivni materijali projekta će biti podijeljeni građanima uz račune za komunalne usluge.

Projekt izgradnje reciklažnog dvorišta u Hrvatskoj Kostajnici je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda.


Podijeli sadržaj...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
back Povratak na novosti